pablo (3)

Stel je plant of boom vragen op Plantr

Heb jij ook wel eens een vraag over een plant of boom die je in de tuin hebt staan of wilt gaan kopen? Vanaf vandaag kan je met deze vraag terecht op Plantr! 

vraag1

Jan heeft een vraag gesteld over de Fagus sylvatica.

Op basis van jullie feedback hebben we aan de plant pagina’s op Plantr de mogelijkheid toegevoegd om een vraag te stellen over een plant of boom. Wanneer andere bezoekers jouw vraag lezen en het antwoord weten kunnen ze die gelijk met jou delen. Daar helpen ze niet alleen jou mee maar ook andere bezoekers die deze vraag lezen. Andere bezoekers kunnen hier vervolgens ook weer een reactie op geven. Zo krijg jij het beste antwoord op jouw vraag. 

Schermafbeelding 2016-05-25 om 20.28.00

Els heeft een vraag over de Annabelle. Pim geeft advies om haar te helpen

Het stellen van een vraag werkt heel gemakkelijk. Je gaat naar de plant of boom waar je een vraag over hebt. Dit kan door deze op te zoeken via de zoekbalk of door in de planten encyclopedie te zoeken . Als je de juiste pagina hebt gevonden ga je naar ‘stel een vraag’. Na je vraag te hebben opgestuurd is hoef je alleen maar te wachten tot er iemand een antwoord geeft op jouw vraag.

Heb jij ook ideeen of verbeteringen voor Plantr laat het ons dan weten. Stuur een mailtje naar info@plantr.nl of gebruik het contactformulier.

Reacties

Reacties

Categories: Geen categorie

Volg ons op Facebook of Twitter en blijf altijd op de hoogte.